Zogoflex air

Zogoflex Air är West Paw Design’s nyaste kollektion av mjuka, tåliga leksaker för aktiva hundar. 

De är konstruerade för hundar som uppskattar att försöka sätta tänderna i något, Zogoflex Air har ett tåligt yttre skal som omger mjuka fickor av luft som ger med sig när hunden pressar leksaken i munnen. Designade för hundar som älskar att leka både på land och i vatten.

AIR TEKNOLOGI:

Genom att injicera en naturlig skumkomponent i vårt innovativa Zogoflex material har vi skapat nästa stora grej ur tomma intet. Tack vare denna miljövänliga Air teknologi flyter Zogoflex Air högt och ses lätt i vatten! 


BOZ™
- Flyter högre i vatten och är tåligare och säkrare än en tennisboll!

Lätt, studsande och tillräckligt mjuk för hunden att fånga den i luften, Boz har en bubblig yttre textur som engagerar hundar som tycker om att hämta bollar. 
Det är svårt att klämma Boz med handen men hundar kan klämma ihop bollen mellan tänderna vilket frigör endorfiner och bidrar till att hunden blir tillfreds. Till skillnad från en tennisboll är Boz tålig, kompressibel och innehåller inget farligt lim eller bly. 


Boz_group_web

Storlek: large 10cm och small 6cm 
Storlek small passar i en standard bollkastare.

 

Zogoflex Air Dash 
DASH™ - Högt flygande disk som är skonsam mot hundens mun och ergonomiskt utformad för våra händer! 

En böjd profil ger en vibrerande effekt när Dash flyger och det ger hunden möjlighet att lätt se den i luften för att sedan kunna plocka upp den smidigt från marken. Hålet i mitten ger en stabil, snabb flygtur och sedan en gradvis nedgång. Materialet är mjukt, böjligt, flyter i vatten och skadar inte hundens mun och tänder. Ett ergonomiskt grepp underlättar för oss människor att kasta den i all slags terräng! 

Dash_group2_web

Storlek: large 20cmZogoflex Air Wox 

Wox™ är den senaste produkten i Zogoflex Air serien. En bra dragkampsleksak då Wox har tre mjuka ben som hundarna älskar att dra i. Dess oregelbundna form gör att den blir oförutsägbar i rörelse och ger mental stimulans. 
Wox är både snäll mot våra händer och hundens mun och tänder. 


Wox-dog-toy-group Färger