ZogoflexZogoflex Bumi 
Bumi lägger an en annan inriktning till hämta- och dragkampslekar med sin innovativa 'S'-formade design som kan flexa ut sin dubbla längd. Den är ett bra sällskap att ha med sig till parken, sjön eller varför inte som belöningsleksak. Bumi's design gör så att den kan flyga långt och är lätt för hunden att bära i munnen.

Bumi är att betrakta som en interaktiv leksak, ej en tuggleksak.

ZG50-1_Bumi-Group_Web

Tillverkad i tåligt, spänstigt Zogoflex material, är Bumi garanterad att klara distanser. Zogoflex hundleksaker är studsiga , flyter i vatten, tillverkade i USA, 100% återvinningsbara, giftfria och går att diska i diskmaskinen på översta hyllan. 
Bumi finns i två olika storlekar, small och large, i tre klara häftiga färger för att vara lätta att se i vatten, gräs eller snö.

Storlek small: 20cm 
Storlek large: 25cm 

Zogoflex Hurley 
Kasta den, låt den flyta, tugga på den, älska den! Hurleyär en garanterat tålig hundleksak som innehåller allt det roliga av en boll, ett ben eller pinne i en leksak. Den kommer i tre storlekar, så du kommer hitta en storlek av Hurley för din stora, mellan eller mindre hund.

Sedan den introducerades 2004, har Hurley fått många som tidigare trott att det inte finns någon tålig leksak för deras hund, att ändra uppfattning. Det var Hurleys framgång som gjorde att vi valde att skapa en hel familj av tåliga hundleksaker i 
materialet Zogoflex. 
hurley-group-all-web

Hurley är återvinningsbar till 100%, flyter, tillverkad i USA, giftfri och går att diska i diskmaskinen. 
Den finns i storlekarna mini, small och large, kommer i tre klara färger som gör att den är lätt att se i vatten, snö och gräs. 
Hurley är designad för att tåla tuggande. 

Storlek mini: 11cm 
Storlek small: 15cm 
Storlek large: 21cm

Zogoflex Jive 

Jive™ är ännu den mest hållbara bollen från West Paw Design, otroligt lätt att greppa med fingrarna för att kasta iväg.

Jive är den enda bollen din hund behöver - lätt att se, studsande och BPA-fri. Jive finns i tre storlekar för att passa alla hundar. 
Andra tuggleksaker för hundar kan vara hårda för hundens tänder, men trots att Jive är garanterat tålig så är den mild mot hundens mun. Jive är återvinningsbar, går att diska i diskmaskinen (lägg den på översta hyllan) och flyter, precis som alla de andra Zogoflexleksakerna. 
Finns i tre klara, härliga, häftiga färger. 
Jive klassas som en tuggleksak.

Jive3(1)

Storlek large: 8,25cm (lite mindre än en softball) 
Storlek small: 6,6cm (som en standard tennisboll) 
Storlek mini: 5cm (nästan samma storlek som en golfboll) 

Zogoflex Tizzi 
Tizzi flyger som en spiral genom luften och ger hämtalekar en helt ny innebörd. Fläta ihop Tizzis handtag för maximal flygning, eller räta ut handtagen och göm hundgodis i den. 

twiz-group_0

Oavsett om vovvens lekstund är i vatten eller på land, är denna flytande leksak redo för avfärd. 
Som alla våra hundleksaker i vårt Zogoflexsortiment, är Tizzi garanterad mot skada, tillverkad i USA, 100% återvinningsbar, giftfri, flytande och går att diska i diskmaskinen. 
Tizzi är att betrakta som en interaktiv leksak. 

Storlek large: 16.5cm 
Storlek mini: 12cm 

Zogoflex Toppl 
Toppl™ klarar allt. Den håller kvar godiset med sina inre räfflor och välter för att både utmana, hålla hunden road och intresserad. För att göra utmaningen svårare för hunden kan man koppla samman de två olika storlekarna (säljes separat).
Den passar både lång- och kortnosade raser, då båda kan få ur godiset utan frustration. 

Gamla och lågaktiva hundar sysselsätter sig gärna med Toppl på grund av dess form då den rör sig hela tiden även fast hunden inte behöver anstränga sig så mycket. 
Hundar med större aktiveringsbehov får mental stimulans och utmaning om man låser den stora och den lilla Toppl tillsammans.

ZogoflexToppl-hemsida

Precis som alla de andra Zogoflexleksakerna är Toppl™ återvinningsbar samt BPA och ftalatfri.
 

Zogoflex Tux 
Tux är den perfekta kombinationen av en överlägsen leksak som är både möjlig att fylla med godis och kasta. Precis som våra andra Zogoflexleksaker är Tux smidig, den studsar, den är giftfri, återvinningsbar och flyter i vatten. Tux går också att lägga i diskmaskinen på översta hyllan. 
ZG41_TuxGroup_Low 
Tux är designad att fyllas med godis och tåla tuggande, men den är fortfarande rolig - med eller utan godbitar!

Storlek large: 15cm

Zogoflex Zisc 
En flytbar frisbee som klarar avståndet, Zisc® är ett 'måste' för aktiva hundar. Mer flexibel än en hård frisbee och snabbare än dem som är gjorda i textil är Zisc ett perfekt val att ta med sig till parken, ut på gården eller till vattnet. Flexibelt material gör denna hundfrisbee skonsam för hundens mun och lätt att plocka upp. I en värld av frisbee designade hundleksaker, så flyger Zisc till toppen. Tillverkad med tåligt och spänstigt Zogoflex material, är Zisc garanterad mot skador orsakade av hunden. 
zisc-group-all-rb

Zisc inte är tillverkad för att vara en tuggleksak, den är designad att stå emot så mycket aktiv lek som hundar kan uppbringa medan de leker med en frisbee. 

Zisc finns i två storlekar, large och mini. Mini storleken är perfekt att använda som frisbee till hundraser av mindre format och till de hundägare som föredrar en som är lätt att ta med sig överallt. 

Mini Zisc är inte bara mindre utan tunnare och lättare också. Den finns i tre klara färger så att den ska vara lätt att upptäcka i vatten, i gräset eller i snön. 

Storlek mini: 16.5cm i diameter 
Storlek large: 21.5cm i diameter 

Zogoflex Zisc Glow 
Nu är tiden förbi då man riskerar att tappa bort sin hunds leksak i mörkret! 
Zisc Glow in the dark är frisbeen som ger möjlighet till roliga lekstunder med hunden, trots att solen inte är uppe! 

Placera Zisc Glow under ett starkt ljus i fem minuter och sedan är det bara att ge sej ut i mörkret och leka. 
Tillverkad i samma tåliga Zogoflex material, giftfri, flytande samt skonsam mot hundens mun och tänder då den är mjuk. 
Zisc Glow är att betrakta som en interaktiv leksak, ej en tuggleksak. 

Storlek mini: 16.5cm i diameter 
Storlek large: 21.5cm i diameter

zisc-dog-frisbee-glow-in-darkQuickguide m Zogoflex Air